Återhämtningskampen 2022!

Kan du återhämta dig i minst 10 minuter i 30 dagar?

En svår utmaning!Vad är Återhämtningskampen?

Återhämtningskampen är en digital kampanj med fokus på återhämtning och vila. Kampanjen går ut på att återhämta sig i minst 10 minuter varje dag i 30 dagar.


Två återhämtningskamper är genomförda, och nu är det läge att öva inför den tredje.

Anta utmaningen att utöva ditt sätt att få återhämtning mellan den 27:e augusti 2022 fram till den 25:e september!

Målet med kampanjen

ANTA EN UTMANING


Att få återhämtning är ofta något man glömmer bort. Det är viktigt att återhämta sig, både för kroppen och hjärnan. Våga trycka på bromsen! Anta en utmaning och ge kroppen den vila den behöver!


INSPIRERA


Dela och sprid #Återhämtningskampen så kan du vara med att positivt inspirera din omgivning, dina nära och kära, till att ta hand om sig själva.
ÖKA DITT VÄLMÅENDE


Genom att delta i Återhämtingskampen ökar du ditt välmående! Att få återhämtning är viktigt för både vår hälsa, lycka och prestationsförmåga. Utan tillräcklig återhämtning kan man överbelastas och välmåendet försvagas.

Varför?

Vi är medvetna om vikten av att regelbundet motionera och äta rätt, men det är lika viktigt att regelbundet hitta sitt sätt att återhämta sig.


Återhämtning är bra för både kroppen och hjärnan när man vill prestera, och det behövs ibland speciellt mycket, lyckad och regelbunden återhämtning efter en "ledighet". 


Att få bryta sina rutiner, och göra något annat än det vardagliga är underbart för många. Man kopplar av med olika aktiviteter, sällskap eller att bara vara. MEN för alltför många är precis det som anses vara avkopplande istället fruktansvärt stressande. Man behöver sina rutiner. Man kan tycka det är kul att göra annat men det är inte avkopplande.


Anmäl dig och delta i Återhämtningskampen. Det är bra för dig. Hjälp till att inspirera andra och berätta om kampen så vi blir många!

För vem?

Vi vill att alla ska utmana sig själva till att delta i Återhämtningskampen!


Återhämtning och vila är otroligt viktigt vilket ofta glöms bort. För personer med autism och deras anhöriga kan det vara svårt att finna tid till återhämtning, vilket är varför vi har gjort det till en “utmaning”.


Vår förhoppning är att Återhämtningskampen blir som en påminnelse om att vila minst 10 minuter varje dag!

Hur?

Delta i #Återhämtningskampen genom att:


1. Anmäla dig till kampen@antonshus.se. Det räcker med att du skickar ett kort mejl som meddelar oss om att du tänker delta.

2. Swisha en valfri startavgift till 1234 72 71 03 och skriv "Kampen + ditt namn" i meddelandet.

Vår tanke är att startavgiften är 100 kr. Men man kan bidra med mer, mindre eller inget alls. Det viktigaste är att man deltar. Vi vill ha med oss så många som möjligt! Alla swishade bidrag går till arbetet och förverkligandet av Antons Hus!

3. Hitta ett sätt att återhämta sig och gör det i minst 10 minuter mellan den 13:e januari till den 13:e februari. 


4. Dela din återhämtning på Instagram och/eller Facebook med hashtaggen #Återhämtningkampen!


Ju fler dagar du klarar desto större chans har du att vinna en Antons Hus t-shirt!

Gå med i Återhämtningskampens Facebookgrupp

Visste du att Återhämtningskampen har en egen Facebookgrupp?


Gå med i vår grupp för att hålla dig uppdaterad och motiverad till att ta hand om dig själv och andra i din närhet!


Presentera gärna dig själv i Facebookgruppen och berätta även om hur du tycker om att återhämta dig, så att vi kan tipsa och ge ideér till varandra!

Årets första Återhämtningskamp 2022

Sammanställning av Återhämtningskampen 2022!

Sammanlagt fick vi in 25 anmälningar, 33 inlägg på Facebook och 23 inlägg på Instagram vilket utgör 56 inlägg totalt! WOW! Tack till alla som deltagit!


Återhämtningsvinnarna för Återhämtningskampen 2022 är Linn Lagerholm, Mathias Jacobsen, Annika L N, Veronica Palsund Lindbom, Zwannet Jagger, Carina Winsa, Maria Loca Johansson, Torbjörn Lindblad och Bronja Lindblad!


Vann du ingen Antons Hus t-shirt denna gången men vill gärna ha en går det bra att köpa för 140kr/st. Kontakta oss via mejl på info@antonshus.se.


Tack för en härlig Återhämtningskamp, det har varit så roligt att se era inlägg! Hoppas vi ses nästa gång!

Förra årets Återhämtningskamp 2021

Sammanställning av Återhämtningskampen 2021!

Sammanlagt fick vi in 46 anmälningar, 72 inlägg på Facebook och 58 inlägg på Instagram vilket utgör 130 inlägg totalt! WOW! Tack till alla som deltagit. Alla som deltar får ett välförtjänt diplom. Tio lyckliga deltagare vinner dessutom en Antons Hus T-shirt


Återhämtningsvinnarna för Återhämtningskampen 2021 är Annika Lagerholm, Linda Grann, Berit, Annika L N, Eva Govén, Jenny Lindekrantz, Nils Forsberg, Maria Johansson, Ingrid och Annmarie Paulcén! Grattis! Ni har vunnit vars en Antons Hus t-shirt! 


Vann du ingen Antons Hus t-shirt denna gång men vill gärna ha en går det bra att köpa för 140kr/st. Kontakta oss via mejl på info@antonshus.se.


Tack för en härlig Återhämtningskamp, det har varit så roligt att se era inlägg! Hoppas vi ses nästa gång!